Valutaer
0 item(s) in cart - 0,00 DKK

Betaling

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?
Accepter kreditkort (Visa, Mastercard) på tidspunktet.
Fordelene ved at anvende et kreditkort:
1. Sikker: Kreditkort skjulte finansielle data, så du ikke behøver at dele dem online. Vi beskytter også dine indkøb så bare i tilfælde af at der er et problem, kan du få dine penge tilbage.
2. Hurtig: Kreditkort giver dig mulighed for at betale i et par enkle klik. Ikke noget problem at komme ud af din pung eller indtaste dine kortoplysninger i forskellige steder. Alt du behøver er din email adresse til hurtig, nem betaling.
3. Hvor: Kreditkort accepteres på tusindvis af hjemmesider, fra førende mærker til små uafhængige detailhandlere. Så uanset hvor du shoppe, kigge efter logoet for kreditkort til at betale den sikreste, hurtigste.
Hvad angår de supplerende internationale afgifter, generelt den sjældne situation sker. Men hvis det er påkrævet gebyrerne, skal kunderne betale for det. Håber på jeres forståelse.
Vi ønsker at minde alle kunder er ansvarlig for eventuelle lokale driftsomkostninger og driftsomkostninger den formidlende bank. Derfor bør kunderne bekræfte den samlede betaling beløb med deres lokale bank. Hvis vi modtager din betaling, vil vi give dig e-mail for at bekræfte. Så efter du med held betale, så glem ikke at tjekke e-mail.