Valutaer
0 item(s) in cart - 0,00 DKK

Tilbagevenden & Udveksling

Vi er forpligtet til at sælge produkter af høj kvalitet vi håber, du vil nyde at bruge, men vi ved også, at den ene eller anden grund, kan der være et tidspunkt, hvor du har brug for at bytte eller returnere noget, du har købt. Sørg for at du tjekker dine varer grundigt, før de anvendes eller installeres. Vi anbefaler også, at du holder din kvittering eller ordrenummer, som kan findes på din ordrebekræftelse eller om levering emballagen, som du måske har brug for det som købsbevis i tilfælde af eventuelle forespørgsler eftersalgsservice.

Elementer vil blive inspiceret af vores Produkt vurderinger team og hvis varen anses for at være defekt på grund af fremstillingen eller stof defekt, vores hjemmeside vil refundere eller udskiftes uden ekstra fragt. Hvis det skønnes ikke at være defekt, vil det ikke være berettiget til en ombytning eller tilbagebetaling efter denne tilbagevenden type.

Udveksling Politik

* Alle internationale afkast skal returneres til os inden 30 dage efter modtagelse af ordren.

* De forsendelsesomkostninger for international udveksling skal betales af kunden (Medmindre fejlen var forårsaget af os). Alle skatter, afgifter eller gebyrer, der skal betales for returvarer er alene ansvarlig for kunden.

Retur instruktioner

Vedlæg et stykke papir indeholder følgende oplysninger:

* Dit navn bestilles på vores hjemmeside.

* Ordrenummer

* Angiv årsagen til returnering af varen

* Den e-mail-adresse bestilles på vores hjemmeside.

Venligst sætte dette stykke papir, og produktet skal returneres, i en pakke, og sende til os. Giv os tracking nummer, når du har leveret dem tilbage. Vi tager ikke ansvar for returnering af varer, der går tabt i transit. Hvis du er bekymret, så anbefaler vi, at du sender varen med anbefalet post og fastholde bevis for udstationering.